• Nederlands
  • English
Singel 2 in sneek - pand

Werken bij Girls69 Zelfstandige dames gevraagd

Bij Girls 69 bieden wij plaats voor zelfstandige dames (prostituees) vanaf 21 jaar en ouder die werkruimte zoeken. Wij bieden een goed en net onderhouden pand in het centrum van sneek tot op 9 werkkamers die dagelijks te huur zijn voor een dagdeel of hele dag. De kosten van deze ruimtes zullen in een persoonlijk gesprek worden overlegd, en alle vragen kunnen ook direct worden gesteld. Wij besteden veel tijd en aandacht in uitstekende promotie voor dagelijks bezoek van nieuwe en trouwe klanten.

Bij Girls 69 waarborgen wij jouw privacy. Ter promotie kunnen wij ook een fotoshoot bieden zodat klanten altijd op de hoogte zijn wie zij zoal kunnen bezoeken. Wij zijn in het bezit van een vergunning en een erkend bedrijf onder leiding van een jong team. Voor meer info kan men het onderstaande formulier gebruiken voor online sollicitatie. Het langskomen is het beste op afspraak. Een opzichter is dagelijks aanwezig welk ook toezicht zal houden.

Online solliciteren Girls69.nl Dames gevraagd voor raamwerk Sneek

Naam
Email adres
Leeftijd
Woonplaats
Telefoon
Toelichting
Een foto
 

 

 

Het werken achter de ramen in friesland kan op discrete wijze. Ben jij Dame vanaf 21 jaar en zoek je werk als raamprostituee? Reageer dan via het formulier om met Girls69 in contact te komen. Je vind ons op de Singel 2 in sneek, midden in het centrum met dagelijks tientallen potentieele klanten. Jouw discretie als dame is altijd geboden en zorgen wij dat je op een veilige manier kunt werken achter de ramen. Girls69 is dagelijks geopend van 11:00 tot 24:00. Eigen werkruimte en kamer te huur.